Persbericht: Baat en Van Houtert gaan samen verder

Baat accountants & adviseurs en Van Houtert Accountants & Belastingadviseurs (Weert en Almere) gaan samen verder

Baat accountants & adviseurs en Van Houtert Accountants & Belastingadviseurs zijn met ingang van 1 juli 2019 samen gegaan onder de vlag van Baat accountants & adviseurs. Van Houtert werd in 2000 opgericht door Wally van Houtert. Het kantoor heeft twee vestigingen, in Weert en Almere, en verzorgt accountancy en belastingadvies voor kleine en middelgrote ondernemingen alsmede voor internationale bedrijven in meerdere economische sectoren. Het incorporeren van het Weertse kantoor past in de groeistrategie van Baat. Baat verstevigt hiermee verder haar positie in Limburg.

Wally van Houtert: “Het is tijd om het stokje over te dragen. Een tijd geleden ben ik in gesprek geraakt met Baat. Al snel bleek dat er een goede match is en daarom ben ik zeer verheugd dat mijn kantoor verder gaat onder de vlag van Baat. Ik zal als belastingadviseur actief blijven binnen Baat, en mijn kennis gaan delen met mijn nieuwe collega’s.”

Frank Munnecom, partner bij Baat, reageert net zo enthousiast als Van Houtert, en laat weten ook blij te zijn met de personele versterking: “Bekwaam personeel is schaars in deze tijd. Van Houtert beschikt over zeer goede mensen die we graag aan boord halen. Deze transactie kent een win-winsituatie; zowel beide kantoren als ook de klanten zullen er profijt van hebben.” Voorlopig blijft het kantoor in Weert geopend. Over enkele maanden zal de dienstverlening gaan plaatsvinden vanuit de Roermondse vestiging van Baat. Munnecom sluit het interview af met een cliffhanger: “Wij gaan binnenkort ook mooi nieuws brengen over een uitbreiding van onze slagkracht in de regio Venlo. Baat groeit door, en daar zijn wij trots op.”

Gepubliceerd: 10 juli 2019