Persbericht: Kevin Keunen versterkt Baat

Kevin Keunen (Philipse Keunen) versterkt per 1 juli Baat accountants & adviseurs.

Per 1 juli is Kevin Keunen, een van de (oud)eigenaren van Philipse Keunen Accountants & Belastingadviseurs, in dienst getreden bij Baat. Kevin heeft zich de afgelopen jaren met volledige toewijding ingezet om Philipse Keunen te maken tot het in de regio gewortelde kantoor van nu. Voor Kevin was het tijd om een volgende stap te maken.

Kevin Keunen is geboren en getogen in Venlo. Hij is universitair geschoold belastingadviseur met bijna 20 jaar ervaring in het vak, waarvan de laatste 9 jaar als zelfstandig ondernemer. Vanuit het kantoor aan de Noorderpoort in Venlo zijn zij de afgelopen jaren gegroeid tot de organisatie van nu. De tijd is echter gekomen voor beide heren om een eigen weg in te slaan. Kevin: “Na een goede samenwerking is dit voor beiden de beste keuze. Ik ben toe aan een enthousiaste, volgende stap en ga er een succes van maken samen met mijn nieuwe Baat-collega’s.” De keuze om verder te gaan onder de Baat-vlag licht Kevin toe: “Alle energie gestoken in de groei van het kantoor, een kantoor waar de klant voorop staat. De overgang naar Baat biedt voor mij dan ook de mogelijkheid om de klanten blijvend professioneel in het middelpunt te zetten.”

Baat heeft met voormalig partner Peter Lommen en huidig partner Frank Munnecom twee sterke pijlers in de Venlose markt. Met het aantrekken van Venlonaar in hart en nieren Kevin Keunen wil Baat zich verder profileren in de regio. Munnecom hierover: “Ik ken Kevin bijna 15 jaar en heb met veel interesse zijn pad gevolgd. Hoe hij met een nieuw kantoor naam heeft gemaakt, is voor ons een belangrijke reden om samen met hem onze positie in Noord-Limburg te verstevigen. De juiste man op de juiste plek!”