Wijziging werkwijze

In de strijd om verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te voorkomen en in overeenstemming met de adviezen en richtlijnen van onze overheid, hebben wij moeten besluiten om onze gebruikelijke werkwijze tijdelijk aan te passen. Dit betekent dat we onze dienstverlening voor nu even op afstand zullen continueren, om u en onze mensen gezond te houden. Voorlopig zullen wij geen face-to-face afspraken inplannen en voor onze medewerkers die op een externe locatie werkzaamheden verrichten zal op individueel niveau bekeken worden of dit ter plekke verantwoord kan worden gecontinueerd. Een deel van de werknemers werkt vanuit thuis en/of met gespreide werktijden, onze kantoren blijven tijdens kantooruren altijd telefonisch bereikbaar. Indien nodig, zullen we verdere voorzorgsmaatregelen nemen op basis van de telkens beschikbare nieuwe informatie en omstandigheden.

Ook nu, (of misschien wel juist nu) staat onze missie ‘solving issues’ centraal! We blijven ons onder deze bijzondere omstandigheden dan ook graag voor u inzetten met de toewijding en professionaliteit die u van ons gewend bent en staan tot uw beschikking via e-mail of telefoon. Elke dag gaan onze specialisten met u de uitdaging aan om zich in de nieuwste maatregelen en mogelijkheden te verdiepen, u te informeren en samen te zoeken naar oplossingen voor de recente uitdagingen die u treft. Uiteraard zullen we onze gebruikelijke werkzaamheden ook blijven uitvoeren.

We zijn ervan overtuigd dat de genomen maatregelen zullen bijdragen aan een snellere oplossing van deze crisis die ons allen raakt, zodat het gauw weer mogelijk is om u face-to-face en hopelijk in goede gezondheid te kunnen begroeten.

Wij danken u voor uw begrip.

Gepubliceerd: 18 maart 2020