Werken bij Baat

Werken bij Baat is deel uitmaken van een organisatie die jouw ontwikkeling voorop zet. Waar je de ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen en de vrijheid om dat naar eigen inzicht te doen. Alleen zo kunnen we de beste oplossingen blijven bieden aan onze klanten en de beste professionals in huis halen én behouden.

Bij Baat bieden wij uitdagend werk, volop ontwikkelingsmogelijkheden en fijne collega’s. Het is niet voor niets dat wij heel veel collega’s al heel lang hebben. Zij hebben zich binnen Baat namelijk volop kunnen ontwikkelen en zijn mee gegroeid met de organisatie.
Wij investeren in onze medewerkers en naast hard werken vinden wij dat het ook vooral leuk moet blijven. Zo worden er het gehele jaar door bovengemiddeld veel gezellige borrels, sportieve activiteiten en andere leuke uitjes georganiseerd.

Vacatures

Baat accountants & adviseurs is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers die samen met ons verder willen komen.

Geïnteresseerd? Ga hier naar onze vacatures!

Verhalen van collega’s

Joey, Gevorderd Assistent Accountant Audit
In september 2021 ben ik gestart als werkstudent binnen de controlepraktijk te Sittard naast mijn masterstudie International Business Accounting & Control aan de Universiteit van Maastricht. Deze opleiding heb ik vorig jaar afgerond en in februari ben ik gepromoveerd tot (gevorderd) assistent binnen de controlepraktijk.

Sinds ik werkzaam ben bij Baat, heb ik goede begeleiding gekregen van mijn directe leidinggevenden. Bij hen kon (en kan) ik altijd terecht op het moment dat ik vragen had over te uit te voeren werkzaamheden, maar ook voor vragen gerelateerd aan mijn studie. Zodoende heb ik de benodigde begeleiding, tijd en ruimte gekregen om mijn opleiding op een gestructureerde wijze te volgen in combinatie met mijn functie als werkstudent. Op die manier heb je het gevoel dat je intern groeit in je rol en ook mogelijkheden hebt om jezelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professional vlak.

De sfeer op kantoor Sittard is prettig en vrij informeel. Gestructureerd werken is van belang binnen het vakgebied, maar de sociale omgang tussen collega’s op elk niveau wordt ook aangemoedigd en gewaardeerd.

Shanna, Receptioniste/HR Assistent
In augustus 2022 ben ik met veel enthousiasme gestart bij Baat in Roermond als receptioniste. Het voelde meteen goed en je wordt met open armen ontvangen. Niet veel later werd mij de kans gegeven om een extra functie erbij te gaan doen, namelijk HR assistent. Ik heb dit met beide handen aangegrepen en heb er geen moment spijt van gehad. Daarnaast ben ik een opleiding ‘Medewerker Personeelszaken’ gaan volgen om mijn kennis binnen het HR-vakgebied te verbreden.

Baat ziet waar je goed in bent en wat je leuk vindt en laten je daarin groeien. We ondernemen ook veel leuke activiteiten, dit is naast het harde werken natuurlijk ook heel erg belangrijk.

Ineke, Senior BTW Adviseur
Toen ik bij Baat ben gestart als belastingadviseur was er geen vacature die perfect aansloot bij mijn btw-achtergrond en bij mijn wensen om me volledig bezig te houden met btw-advisering. Toch was de klik met Baat er meteen en het voelde goed. Ik startte met 50% btw-werk en 50% algemeen fiscaal werk. We gingen samen ontdekken hoe ik in de organisatie paste. Al snel had ik door dat binnen Baat alles mogelijk was voor mij. De kansen die ik zag heb ik benut en daarvoor kreeg ik alle ruimte.

Nu, bijna 4 jaar later, is er een btw-team bij Baat. Als de juiste persoon op de juiste plek zit en je gaat ervoor, dan creëer je je eigen carrière. Ik kan hier het beste van mezelf laten zien en krijg nu ook de kans om collega’s mee te nemen in mijn enthousiasme en op te leiden tot btw-specialisten. The sky is the limit!