Resultaatgedreven, dynamisch en verbindend

Vanuit deze drie kernwaarden werkt Baat dagelijks aan het creëren van meerwaarde voor ondernemers door oplossingen te bieden. Onze missie is dan ook solving issuesBaat Ontmoet is het gezicht van verbinden. Het genereren van business empowerment met en voor klanten. Onze klanten zijn ondernemers en hebben allemaal hetzelfde doel: resultaat halen. Baat draagt hieraan niet alleen bij door heldere en praktisch toepasbare adviezen te geven, maar ook door hen in staat te stellen hun eigen netwerk te verbreden tijdens diverse bijeenkomsten gedurende het jaar.

Onze evenementen

Zo is Baat al jaren vaste partner van het evenement Haringparty Maastricht. Een evenement met klasse waar traditioneel de komst van de Hollandse Nieuwe wordt gevierd. De opbrengst van het eerst vaatje Hollandse Nieuwe wordt ter plekke geveild voor het goede doel.

De Haringparty Maastricht wordt gehouden in hartje binnenstad aan de Verwerhoek. Het is hét zakelijk evenement in Zuid-Limburg waar relaties van Baat elkaar ontmoeten en de start van de zomer vieren.

Baat is ook al jarenlang als partner verbonden aan de autobeurs Topmobiel in het MECC in Maastricht.

In een exclusief paviljoen in het MECC nodigt Baat relaties en prospects uit om te genieten van de bekendste autobeurs voor klassieke automobielen in de Benelux. Topmobiel staat garant voor een mooie avond netwerken en genieten.

Verder organiseert Baat in de hele provincie Baat Cafés, laagdrempelige netwerkbijeenkomsten.

Baat accountants & adviseurs is ook sponsor van grote en en kleine evenementen in Limburg.

Frank Munnecom, ambassador/former partner bij Baat, heeft aan de bakermat gestaan van het zakelijk regionale KVINNER netwerk voor ondernemende vrouwen in de top van het bedrijfsleven. Inmiddels participeren onze collega’s Wendy Volker, Sandra Huijts en Jolanda Mombartz in vier verschillende Limburgse steden. Een aantal keren per jaar ontmoet iedere groep elkaar tijdens een bedrijfsbezoek, een lezing, congres of masterclass. Naast het inhoudelijke gedeelte van een KVINNER- bijeenkomst bestaat er voldoende gelegenheid om van elkaar en van de speciaal geselecteerde sprekers te leren. 

kennethtanfotografie_baat_netwerkborrel_11-5-2017_01