Resultaatgedreven, dynamisch en verbindend

Vanuit deze drie kernwaarden werkt Baat dagelijks aan het creëren van meerwaarde voor ondernemers door oplossingen te bieden. Onze missie is dan ook solving issuesBaat Ontmoet is het gezicht van verbinden. Het genereren van business empowerment met en voor klanten. Onze klanten zijn ondernemers en hebben allemaal hetzelfde doel: resultaat halen. Baat draagt hieraan niet alleen bij door heldere en praktisch toepasbare adviezen te geven, maar ook door hen in staat te stellen hun eigen netwerk te verbreden tijdens diverse bijeenkomsten gedurende het jaar.

Onze evenementen

Zo is Baat al jaren vaste partner van het evenement Haringparty Maastricht. Een evenement met klasse waar traditioneel de komst van de Hollandse Nieuwe wordt gevierd. De opbrengst van het eerst vaatje Hollandse Nieuwe wordt ter plekke geveild voor het goede doel.

De Haringparty Maastricht wordt gehouden in hartje binnenstad aan de Verwerhoek. Dit is hét zakelijk evenement in Zuid-Limburg waar relaties van Baat elkaar ontmoeten en de start van de zomer vieren.

Baat is ook al jarenlang als partner verbonden aan de Classic Car Show InterClassics in het MECC in Maastricht.

In een exclusief paviljoen in het MECC nodigt Baat relaties en prospects uit om te genieten van de bekendste autobeurs voor klassieke automobielen in de Benelux. InterClassics staat garant voor een mooie namiddag netwerken en genieten.

289246697_7917266664980290_6089929503264355487_n