Stage bij Baat

Studenten met een relevante opleiding op hbo of academisch niveau zijn welkom om bij Baat stage te lopen of af te studeren. Als jonge dynamische organisatie vinden wij het onze plicht en verantwoordelijkheid om jonge mensen de kans te bieden praktijkervaring op te doen met een goede ondersteuning van professionals.

Lotte Welp, Beginnend Assistent Accountant

“Als vierdejaars studente Accountancy was ik op zoek naar een stageplaats. Tijdens die zoektocht kwam Baat op mijn pad. Ik solliciteerde en binnen een week had ik al een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek voelde alles meteen zeer vertrouwd. Ik hoefde me dan ook geen seconde te bedenken toen mij daadwerkelijk de stageplaats werd aangeboden. Die kans greep ik met beide handen aan. Terugkijkend ben ik ontzettend blij met de keuze die ik heb gemaakt. De stageperiode was ontzettend leuk maar vooral heel leerzaam. Gedurende mijn stage werd mij zelfs aangeboden om, naast de afrondende fase van mijn studie, bij Baat te beginnen als Beginnend Assistent Accountant. Ook hier hoefde ik niet lang over na te denken. Ik ben ontzettend blij met alles dat ik al heb mogen leren en de kansen die mij zijn geboden. Ik kijk uit naar een mooie en leerzame toekomst binnen Baat.”

Loek Braken, Beginnend Assistent Accountant

“Voor de afstudeerstage is de stageplek een mogelijke springplank voor de verdere loopbaan. Dat is de reden dat ik hier veel tijd in heb gestoken en uiteindelijk voor Baat heb gekozen. Vanaf dag één heb ik alle werkzaamheden mogen uitvoeren en kom ik ook in contact met klanten, een belangrijk en leuk onderdeel van het werk. Het team zorgt ervoor dat ik met plezier naar mijn werk kom en veel kan leren. Halverwege de stage werd mij een baan als Beginnend Assistent Accountant aangeboden die ik met plezier heb aangenomen. Inmiddels ben ik via Baat gestart met de opleiding Post Bachelor MKB Accountant, een mooie kans om mezelf nog verder te ontwikkelen en te groeien binnen Baat. Als lid van het bestuur van de personeelsvereniging help ik bij het organiseren van diverse activiteiten. Daarnaast vinden er regelmatig leuke informele bijeenkomsten plaats met en zonder onze klanten. Al met al, een leuke werkplek vol met uitdagingen en kansen.”

Wil je stage bij ons lopen? Neem dan contact met ons op.