Personal Finance

Onze specialisten richten zich op financiële planning van ondernemers, directeur-grootaandeelhouders en particulieren. Ook estate planning heeft daarbij onze aandacht. Daarnaast adviseert Baat Personal Finance over uiteenlopende pensioenvraagstukken. Samen met u bepalen wij de richting voor een gezonde financiële situatie, nu en in de toekomst.

Onze diensten

Financiële planning is het analyseren van uw huidige en toekomstige financiële situatie. Uw vermogensrechtelijke- en inkomenspositie worden in kaart gebracht en ingericht met het oog op de toekomst en uw persoonlijke wensen.

Een logisch vervolg op financiële planning is estate planning. Uw nalatenschap wordt op een voor u en uw familie zo voordelig mogelijke wijze geregeld, waarbij alle relevante aspecten van het huwelijksvermogensrecht, de schenk– en erfbelasting, en eventueel een gefacilieerde overgang van een onderneming aan bod komen.

Pensioenadvies vraagt om steeds meer deskundigheid bij de adviseur. Of het nu gaat om een pensioenverplichting in uw eigen onderneming, het afsluiten van verzekerde producten of een pensioenregeling voor uw werknemers.

Oudedag voorziening laten checken?