Baat neemt Administratie en Adviesbureau Theo Hagens over

Baat accountants & adviseurs neemt Administratie en Adviesbureau Theo Hagens B.V. met ingang van 1 maart 2023 over. Het kantoor werd in 2012 door Theo Hagens op de huidige locatie in Venlo opgericht en verzorgt accountancy en belastingadvies voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het incorporeren past in de groeistrategie van Baat. Baat verstevigt hiermee verder haar positie in Limburg.

Theo Hagens: “Het is tijd om het stokje over te dragen. Een tijd geleden ben ik in gesprek geraakt met Baat. Al snel bleek dat er een goede match is en daarom ben ik zeer verheugd dat mijn kantoor verder gaat onder de vlag van Baat. Ik zal als belastingadviseur actief blijven binnen Baat, en mijn kennis gaan delen met mijn nieuwe collega’s.”

Baat: “Deze transactie kent een win-winsituatie; zowel beide kantoren als ook de klanten zullen er profijt van hebben.” Voorlopig blijft het kantoor van Theo Hagens in Venlo geopend. Over enkele maanden zal de dienstverlening gaan plaatsvinden vanuit de Venlose vestiging van Baat.