Bastian Bosten nieuwe salary partner bij Baat

Baat accountants & adviseurs bouwt met de komst van Bastian Bosten verder aan haar toekomst als full-service finance kantoor. Bastian heeft op 1 september jl. de overstap gemaakt van Rabobank naar Baat accountants & adviseurs. Hiermee wil Baat haar Corporate Finance praktijk (fusies en overnames, bedrijfswaardering, financierings- en strategisch advies) voor kleine en middelgrote ondernemingen verder uitbouwen.

“Baat accountants & adviseurs is een mooi en kwalitatief sterk kantoor met een breed scala aan finance en juridische specialismen inclusief controlepraktijk. Een Limburgs kantoor, een Limburgs netwerk en een sector die in het verlengde ligt van mijn vorige baan en bovendien waarin ik mijn carrière ooit als fiscalist begonnen ben. Met de missie ‘solving issues’ en kernwaarden; resultaatgericht, verbindend en dynamisch is Baat een organisatie die perfect past bij mijn visie en ambitie. De verbinding leggen met collega’s en samen meedenken en kijken hoe we de klant het beste kunnen ondersteunen. Met persoonlijk, kwalitatief en grensverleggend advies voor de klant impact maken, is altijd mijn uitdaging geweest en zal dat ook in de toekomst blijven” aldus Bastian.

Bastian heeft 16 jaar (management)ervaring op het gebied van zakelijk financieren in de corporate markt. Daarvoor is hij 5 jaar fiscalist geweest.

Benieuwd wat Bastian voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een kennismaking. Bastian is telefonisch bereikbaar op +31 6 13 11 83 17 en per mail via b.bosten@baat.nl.